جراحی بینی
12 اکتبر

جراحی زیبایی بینی گوشتی

جراحی زیبایی بینی گوشتی

زمانی که ضخامت پوست بینی زیاد باشد و غضروف های آن نازک باشد ، در این حالت به بینی ، بینی گوشتی گفته می شود. افرادی که دارای بینی گوشتی می باشند، برای رفع ایرادات ظاهر بینی ، به جراح بینی ، جهت انجام جراحی زیبایی بینی گوشتی مراجعه می نمایند.

 با به کار گیری تکنیک هایی که در گذشته استفاده می شد، جراح بینی نمی توانست تغییرات خاصی را بر روی بینی های گوشتی اعمال نماید.

 دلیل عدم استفاده از تکنیک های قبلی این است ، که در این تکنیک ها با برداشتن بخشی از غضروف بینی، سعی بر اعمال تغییرات مورد نظر بر روی بینی بود.

 در حال حاضر با استفاده از تکنیک های جدید در جراحی بینی  ، می توان به نتیجه بهتری از جراحی زیبایی بینی گوشتی دست یافت.

ویژگی اصلی بینی گوشتی ، ضخامت زیاد پوست بینی و ضعیف و نازک بودن غضروف های آن است.

امکان برگشت پذیری در بینی های گوشتی بعد از عمل بینی

در گذشته به دلیل نوع تکنیک های به کار گرفته شده در جراحی زیبایی بینی گوشتی ، باعث می شد تا با فعل و انفعالاتی که در زیر پوست بینی در اثر گذشت زمان صورت می گرفت، فرورفتگی ها و گاهی برجستگی  بر روی بینی ایجاد گردد.

جراحی زیبایی بینی گوشتی

گرافت گذاری در جراحی زیبایی بینی گوشتی

امروزه جراحی زیبایی بینی گوشتی با تقویت غضروف انجام می شود و  ایرادات بینی برطرف می شود. لذا امکان برگشت پذیری در بینی های گوشتی نزدیک به صفر می باشد.

تقویت غضروف تکنیکی است که در سال های اخیر در جراحی زیبایی بینی گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

در جراحی بینی گرافتی را که برای تقویت غضروف بینی احتیاج داریم را ، معمولاً از سپتوم ( تیغه وسط بینی ) تهیه نموده و بوسیله آن قسمت های tip یا نوک بینی را تقویت می نماییم.

هدف از غضروف گذاری ، این است که زمانی که روند ترمیم بینی آغاز گردید، فرم بینی تغییر نکند و برگشت پذیری بینی حاصل نگردد.

مزایای جراحی زیبایی بینی گوشتی

  • افزایش زیبایی ظاهر بیمار
  • افزایش اعتماد به نفس

زمانی که فرد تحت عمل زیبایی بینی قرار می گیرد، ظاهر چهره اش بهبود یافته و زیبا تر خواهد شد.  این امر موجب می گردد تا اعتماد به نفس فرد افزایش یابد.

دکتر بهزاد شهرجردی

متخصص جراحی گوش و حلق و بینی –  جراح پلاستیک بینی و صورت

عمل جراحی بینی – جراح بینی – جراحی بینی ترمیمی )

درباره نویسنده

نظرات بسته شده است.